Search


print PDF
Virtuaalikoneen (VM) luominen VMware ESXi -distribuutiossa

Johdanto

OVH tarjoaa VMware ESXi 4 -distribuutiota, joka mahdollistaa virtuaalikoneiden (VM) luomisen bridge-tilassa. Tarvitset virtuaalikoneen luomista varten:


ISO:n siirtäminen palvelimellesi

Ensiksi sinun tulee ottaa yhteys palvelimellesi vSphere Clientilla (https://nsxxxx.ovh.net. Voit myös ladata sen osoitteesta http://www.vmware.com.

Kun olet kirjautunut palvelimellesi, näet seuraavan ruudun:Valitse Inventory:Klikkaa yhtä datastorea oikealla hiiren painikkeella välilehdellä Summary ja valitse Browse datastore. Siirrä ISO palvelimellesi klikkaamalla painiketta .

Virtuaalikoneen luominen vSphere Clientillä

Yhdistä palvelimeesi vSphere Clientillä ja valitse Inventory:Klikkaa Create a new virtual machine:Määrittele virtuaalikoneen nimi, valitse sen käyttöjärjestelmä ja kovalevytla. Ruksita Edit the virtual machine settings before completion, jotta voit vaihtaa virtuaalikoneen MAC-osoitteen:Valitse käynnistyksen yhteydessä suoritettava ISO. Valitse myös MAC-osoitteen manuaalinen määrittely Hardware-välilehdellä ja syötä MAC-osoitteeksi Hallinnassa luomasi virtuaalinen MAC-osoite:Nyt voit määritellä virtuaalikoneen verkkoyhteyden.